Een Website laten maken

Het hebben van een goede website biedt vele voordelen en is essentieel voor een professionele online aanwezigheid.

Kennis maken
Icoon check vinkje
Professionele uitstraling
Icoon check vinkje
Bouw aan je online zichtbaarheid
Icoon check vinkje
Promoot je bedrijf, merk of product
Icoon check vinkje
Creëer nieuwe klantrelaties
Icoon check vinkje
Vergroot je zakelijk succes
Website Design Van Noordenne Groep van Jesse ErmensWebsite Design Labor Vincit Breda van Jesse ErmensWebsite Design Ruijtenberg Shipyard van Jesse Ermens
Website Design GiG Hard Seltzer van Jesse ErmensWebsite Design Carbon Network Amsterdam van Jesse ErmensWebsite Design Enzo Luca van Jesse Ermens
Website Design Eyeclusive Eyewear Rotterdam van Jesse ErmensWebsite Design Bowling & Bistro Merlijn Oosterhout van Jesse ErmensWebsite Design Airopack van Jesse Ermens

De voordelen van een professionele website

Een goede website is essentieel voor het opbouwen van online aanwezigheid en zakelijk succes. Het stelt je in staat om je merk te promoten, klantrelaties op te bouwen en je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Icoon professioneel

Een professionele uitstraling

Een website is je online visitekaartje. Een goed ontworpen website geeft je bedrijf een professionele uitstraling, waardoor bezoekers en potentiële klanten direct een positieve indruk krijgen. Het versterkt daarnaast ook de identiteit van je bedrijf of merk.

Icoon Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Bouw aan je online aanwezigheid

In een steeds meer digitale wereld is een sterke online aanwezigheid essentieel. Een website geeft potentiële klanten gemakkelijk toegang tot jouw informatie, producten of diensten, waardoor je bereik vergroot.

Icoon promotie van je product, merk of bedrijf.

Promoot je bedrijf, merk of product

Of je nu nieuwe producten of waardevolle diensten wilt promoten, presenteer de waarde van jouw bedrijf op een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke manier.

icoon verkoop en leads

Kanaal voor verkoop en leads

Een goed geoptimaliseerde website communiceert je product of diensten of een aantrekkelijke manier. Dit kan een website een krachtig krachtig verkoopkanaal maken.

Icoon netwerk vergroten

Creëer nieuwe klantrelaties

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje; het is een krachtig communicatiemiddel om nieuwe klantrelaties te vinden. Kom in contact met mogelijk waardevolle connecties.

icoon zakelijk bereik

Vergroot je zakelijk bereik

Een goede website is een investering. Door te focussen op de bovenstaande punten en deze over tijd verder te optimaliseren, ondersteun je de groei van jouw bedrijf.

Vrijblijvend kennismaken?
Neem contact op

Veelgestelde vragen

Doe je web design of web development?

Doe je web design of web development?

Beide.
Ik ontwerp de structuur en look van de website, en ontwikkel dit vervolgens in Webflow. Heb je alleen designs of (Webflow)development nodig dan is dit ook prima!

Kun je mijn design realiseren in Webflow?

Kun je mijn design realiseren in Webflow?

Ja.
Heb je al een tof design dat je graag ontwikkeld wilt hebben dan help ik graag. Na development kan ik de website aan je overdragen of houd ik het beheer in handen.

Lever je ook losse web designs?

Lever je ook losse web designs?

Ja.
Als je voor een project enkel wat designs nodig hebt, kan ik deze los aanleveren.

Wat kost een goede website?

Dat verschilt.
De schaal van de website en de specifieke wensen bepalen hoeveel tijd een project in beslag neemt. Vaak ligt de investering tussen de € 2.500 en € 7.500.

Zijn er extra kosten?

Hosting kosten.
Verder alleen als je gebruikt wilt maken van extra tools of diensten die kosten met zich meebrengen, of als we afspraken maken over periodieke werkzaamheden aan je website.

Kan ik meer van je werk zien?

Kan ik meer van je werk zien?

Zeker!
Stuur me even een berichtje en ik stuur je graag wat mooie cases door die ik ontworpen en gerealiseerd heb.

Hoe lang duurt het maken van een website?

Hoe lang duurt het maken van een website?

Idealiter 4-8 weken.
Veel factoren hebben effect op deze tijdlijn. Bijvoorbeeld de complexiteit van het project en of de inhoud van je website al gereed is. Bij de start van een project kunnen we dit bekijken om een realistische planning op te stellen.

Kan ik zelf wijzigingen maken aan de website?

Kan ik zelf wijzigingen maken aan de website?

Ja, maar...
Indien gewenst krijg je toegang tot het CMS van je website als 'Editor'. Hiermee kun je wijzigingen maken aan tekst en afbeeldingen, en je kunt nieuwe blogs, projecten, nieuwsberichten en dergelijken plaatsen.

Om wijzigingen te maken aan de lay-out of structuur van de website kun je met mij contact opnemen. Ik zal na oplevering beschikbaar blijven en we kunnen ook afspraken maken over periodieke werkzaamheden.

Waarom Webflow?

Waarom Webflow?

Webflow is super.
Webflow is een krachtige visuele tool waarmee ik maatwerk websites kan creëren die perfect aansluiten op het ontwerp. Dit omdat je pixel-precies controle hebt over de elementen en interacties.

Webflow of Wordpress?

Webflow.
Ten opzichte van Wordpress is een Webflow website sneller, stabieler en goedkoper in onderhoud.

Veel functies en onderdelen van een Wordpress website zijn afhankelijk van plug-ins of een framework van derden. Op termijn kan dit problemen opleveren als de support of updates hiervan wegvallen en het bijhouden van deze integraties kost tijd.

Webflow heeft deze problemen niet en kleine wijzigingen kunnen vaak worden gedaan in een handomdraai, wat de kosten van onderhoud drastisch lager maakt.

Wat maakt een goede website?

Design op maat

Een website op maat die het verhaal vertelt van jouw bedrijf.

Hoge prestaties

Een website die snel laadt en reageert zonder vertraging.

Vindbaar

Een website met een logische structuur waar bezoekers en zoekmachines blij mee zijn.

De juiste looks

Een website met een professionele uitstraling.

Flexibel

Een website waarvan de inhoud gemakkelijk te wijzigen is.

Schaalbaar

Een website gemaakt op de groei. Beweeg mee met ontwikkelingen.